جوانه های خوراکی ارگانیک

فروردین, 1397 بدون نظر اخبار, جوانه های خوراکی

در سال های اخیر واژه ارگانیک را در محصولات و علم کشاورزی به صورت پررنگ می بینیم. محصولاتی که دارای عنوان و برچسب ارگانیک هستند در شرایطی متفاوت با دیگر محصولات رشد می یابند و همین امر باعث اختلاف کیفیت و قیمت بین محصولات ارگانیک با محصولات غیر ارگانیک شده است.

محصولات ارگانیک، محصولاتی هستند که در قبل و بعد از رشد خود در بستری کشت می شوند که عاری از هر نوع سموم شیمیایی شامل علف کش، آفت کش، قارچ کش بوده و حتی اصلاح ژنتیکی هم امکان پذیر نخواهد بود.

جوانه های خوراکی ارگانیک، جوانه هایی هستند که از دانه های ارگانیک و در شرایط عاری از هر گونه مواد شیمیایی در دستگاه تولید جوانه، به دست می آیند.

همان طور که می دانیم جوانه های خوراکی از دانه های خوراکی به دست می آیند. برای داشتن جوانه های ارگانیک، می بایست بذور مصرفی جوانه های خوراکی ارگانیک باشند. برای حفاظت بذرها در مقابل عوامل بیماری زا در خاک، بذور را قبل از کشت با استفاده از سموم قارچ کش ضدعفونی می کنند و همین امر باعث می شود که بذرها دارای رنگی غیر از رنگ عادی و طبیعی خود داشته باشند. چنین بذرهایی نمی توانند به عنوان منبع تولید جوانه مورد استفاده قرار گیرند. بنابراین واژه ارگانیک را زمانی می توانیم برای جوانه ها به کار ببریم که بذور مصرفی کاملا ارگانیک و طی پروسه تولید جوانه هم از هیچ گونه ماده شیمیایی، استفاده نکرده باشیم.

تگ ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *