در وب سایت ما و به کمک مشاورین (بشتر بخوانید ،بهتر بدانید تا با دانش تجارت کنید ) : کنجد سیاه برای لاغری
آیا می دانید دیگر کشورها از جوانه خوراکی لوبیا چگونه در غذاهای خود استفاده می کنند و موارد مصرف این جوانه برای آنها چیست؟ جوانه لوبیا یکی از متداول ترین جوانه ها، در سراسر جهان است. به ویژه آن که در آسیای شرقی غذاهای مشترک ساخته شده از جوانه لوبیا را زیاد می توان دید. زمان لازم برای تهیه این جوانه یک هفته می باشد. لوبیای جوانه زده مغذی تر از دانه های لوبیا هستند و در مقایسه با دانه، به زمان پخت و پز بسیار کمتری، و در نتیجه انرژی کمتری نیاز دارند. در غذاهای کره ای، جوانه لوبیا بیشتر از جوانه ماش استفاده می شود و یکی از مواد کلیدی تشکیل دهنده برای بسیاری از سوپ های کره ای است. مشاوران ما در زمینه تجارت کنجد سفید برای کودکان به صورت آنلاین برای دانش و پاسخ در مسیر تجارت به شما از طریق وب سایت در خدمت شما هسستند. جوانه لوبیا یکی از عناصر متداول در بسیاری از غذاهای ژاپنی مانند سیب زمینی سرخ کرده و سوپ است. این جوانه در غذاهای تایلندی (هم در سوپ و هم به صورت سرخ کرده) نیز استفاده می شود. در تایلند قبل از استفاده، آن را در یک تابه می ریزند و سریع هم می زنند و بلافاصله مورد مصرف قرار می گیرد. در ویتنام جوانه در سوپ، به صورت کاملا مشخص در بالای ظرف پاشیده می شود. در غذاهای چینی مورد استفاده آن بسیار بیشتر از سایر کشورهاست به طوری که در چندین غذا می توان آن را دید.