مهر, 1396 بدون نظر جوانه لوبیا

آیا می دانید دیگر کشورها از جوانه خوراکی لوبیا چگونه در غذاهای خود استفاده می کنند و موارد مصرف این جوانه برای آنها چیست؟ جوانه لوبیا یکی از متداول ترین جوانه ها، در سراسر جهان است. به ویژه آن که در آسیای شرقی غذاهای مشترک ساخته شده از جوانه لوبیا را زیاد می توان دید. زمان لازم برای تهیه این جوانه یک هفته می باشد. لوبیای جوانه زده مغذی تر از دانه های لوبیا هستند و در مقایسه با دانه، به زمان پخت و پز بسیار کمتری، و در نتیجه انرژی کمتری نیاز دارند. در غذاهای کره ای، جوانه لوبیا بیشتر از جوانه ماش استفاده می شود و یکی از مواد کلیدی تشکیل دهنده برای بسیاری از سوپ های کره ای است. جوانه لوبیا یکی از عناصر متداول در بسیاری از غذاهای ژاپنی مانند سیب زمینی سرخ کرده و سوپ است. این جوانه در غذاهای تایلندی (هم در سوپ و هم به صورت سرخ کرده) نیز استفاده می شود. در تایلند قبل از استفاده، آن را در یک تابه می ریزند و سریع هم می زنند و بلافاصله مورد مصرف قرار می گیرد. در ویتنام جوانه در سوپ، به صورت کاملا مشخص در بالای ظرف پاشیده می شود. در غذاهای چینی مورد استفاده آن بسیار بیشتر از سایر کشورهاست به طوری که در چندین غذا می توان آن را دید.

تگ ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *